Cele mai noi promotii oferite de marile magazine:

Descopera promotiile de Home Deals doar la eMAG!

Zass ZTF 02 este un ventilator turn modern potrivit pentru a fi folosit in interior ce are capacitatea de a reduce semnificativ disconfortul termin creat de temperaturile ridicate. Totodata, este si o solutie accesibila din perspectiva costurilor, dar nu inainte de a afla toate detaliile necesare.

Ventilatorul turn Zass ZTF 02 este un model prevazut cu o carcasa din plastic ABS de calitate, ce prezinta un design modern care poate fi amplasat si in spatii mai mici datorita constructiei sale speciale. Este prevazut cu un motor de 50 W si pune la dispozitie trei trepte de viteza pe care le veti regla in functie de preferinte si necesitate.

Totodata, dispune de trei moduri de ventilatie si anume: normal, natural si somn. Cu functia de temporizare puteti preseta activitatea aparatului pentru urmatoarele 12 ore.

De asemenea, functia de oscilatie cu unghi larg permite distribuirea uniforma a aerului racoros in incapere. Mai mult decat atat, aparatul beneficiaza si de termometru integrat. Inaltimea produsului este de 110 cm. Prezinta o baza rotunda ce ii asigura o stabilitate excelenta.

Volumul maxim de aer este de 220 mc/h. Dispozitivul poate fi controlat direct de pe panoul de control amplasat in zona superioara, cat si prin intermediul telecomenzii ce ofera un plus de confort.

Zass ZTF 02 pareri

Verifica oferta de azi!

Concluzii si Pareri de la clienti

Ventilatorul turn Zass ZTF 02 este un produs foarte bun capabil sa faca fata si conditiilor mai vitrege, ce asigura un confort termic mai bun. Cumparatorii confirma faptul ca face tot ceea ce promite, in sesnul ca racoreste bine camere, nu este foarte zgomotos, iar materialele folosite sunt de calitate, iar finisajele atent realizate. In plus, este usor de controlat si se integreaza perfect in orice decor. Dupa parerea lor, raportul calitate/pret este unul avantajos.

Pareri pe scurt: Zass ZTF 02

9.7

Calitate

9.7/10

Rezistenta

9.8/10

Design

9.7/10

Pret

9.6/10

Puncte forte

  • Raport calitate/pret avantajos
  • 3 moduri de ventilare
  • Functie temporizare
  • Oscilatie
  • Design placut

Puncte slabe

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *