Cele mai noi promotii oferite de marile magazine:

Descopera promotiile de Crazy Seazon doar la eMAG!

Supra Aldo 12 este un dezumidificator casnic ce reuseste sa tina la distanta umezeala excesiva din locuinta si sa asigure un mediu curat si sanatos, departe de mucegai si alte bacterii. Este un aparat eficient, usor de folosit ce poate fi mutat cu usurinta dintr-un loc in altul, putand functiona fara probleme chiar si nesupravegheat.

Dezumidificatorul Supra Aldo 12 prezinta in partea superioara panoul de control prevazut cu diode luminescente ce indica atunci cand aparatul functioneaza si, eventual, functia care ruleaza. Una dintre functiile cele mai importante in siguranta aparatului este chiar cea de dezghetare, ce permite folosirea aparatului chiar si in incaperi cu temperaturi mai scazute. Indicatorul Thank Full ne atentioneaza atunci cand recipientul de apa s-a umplut si trebuie golit. Astfel, aparatul se deconecteaza in mod automat, prevenind eventualele neplaceri. In plus, functia timer ne ofera posibilitatea de a seta activitatea aparatului in functie de orele convenabile noua.

Modul de functionare al unui astfel de aparat este cat se poate de simplu: acesta capteaza cu ajutorul ventilatorului aerul, il trece peste un radiator cu aripioare ce prezinta temperaturi reduse. Agentul frigorific cu temperatura scazuta ce circula prin serpentina aparatului va raci radiatorului, determinand astfel fenomenul de condens. Toata umezeala rezultata va fi colectata intr-un recipient cu capacitatea de 4 litri. Ulterior, aerul eliberat va avea o temperatura mai ridicata cu 1-2 grade Celsius.

Pentru ca spuneam anterior ca aparatul are posibilitatea de a se deconecta automat atunci cand recipientul se umple cu apa, trebuie sa stiti ca il puteti folosi si in spatii nesupravegheate. Totusi, mai exista si varianta de a conecta un furtun extern de 1/2 toli direct in canalizare, pentru ca aparatul sa nu se mai deconecteze si sa poata functiona continuu. Pentru o buna igienizare a recipientului colector, recomandam dezinfectarea regulata cu apa fierbinte. In plus, modelul in discutie poate fi folosit si pentru uscarea rufelor, beneficiind de functie speciala in acest sens. Practic, asezati rufele pe suport si porniti aparatul cat mai aproape de acestea, iar doar in cateva ore rufele vor fi uscate complet.

Capacitatea maxima de dezumificare in decurs de 24 de ore a dezumidificatorului Supra Aldo 12 este de 12 litri, fiind ideal pentru spatii cu suprafete de pana la 40 mp, valoare calculata la o inaltime standard a incaperii de 2.5 mp. Totodata, modelul in discutie poate inregistra cel mult 50 dB, o valoare totusi incapabila sa creeze un real disconfort acustic. In plus, aparatul poate functiona in incaperi cu temperaturi cuprinse intre 15-35 de grade Celsius cu domeniul de functionare 40-100% u.r. Pentru ca beneficiaza si de roti de transport si maner, aparatul poate fi mutat foarte usor dintr-un loc in altul.

Agentul de racire utilizat este R134a, facand parte din grupa glimerilor, putand functiona la presiuni si temperaturi ridicate fara sa fie necesar un compresor cu capacitate mare.  Recomandam ca imediat ce ati primit aparatul, sa il puneti in functiune in cel mult 24 de ore. De ce? Pentru ca doar in acest fel agentul frigorific se poate acumula pe circuit si va preveni deteriorarea compresorului din cauza cantitatii insuficiente de agent frigorific. In acest caz, exista riscul de a strica respectivul compresor din dotare, iar in aceasta situatie, producatorul nu ofera garantie.

Modelul analizat prezinnta o lungime de 31.5 cm lungime, 22.5 cm latime si 52.7 cm inaltimem avand o greutate de 10 kg.

Concluzii si Pareri de la clienti

Dezumidificatorul Supra Aldo 12 este un model eficient, care are capacitatea de a acoperi o suprafata considerabila, reusind sa indeparteze eficient umezeala excesiva din locuinta. Cei care au achizitionat deja produsul sunt multumiti de eficienta sa si sustin ca i-a scapat destul de repede de umzeala din locuinta care se putea vedea la nivelul geamurilor care erau intotdeauna umede. De asemenea, alti cumparatori sustin ca i-a scapat si de mucegaiul cu care se confruntau chiar si de ani. Recomanda cu incredere mai departe acest produs si sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul foarte bun.

Recenzii pe scurt: Supra Aldo 12

9.8

Calitate

9.8/10

Fiabilitate

10.0/10

Design

9.8/10

Pret

9.7/10

Puncte forte

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Deconectare automata si dezghetare automata
  • Functie uscare rufe
  • Timer
  • Usor de transportat

Puncte slabe

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *