Cele mai noi promotii oferite de marile magazine:

Descopera promotiile de Crazy Seazon doar la eMAG!

Vortex VAI-A1218FJBKW este un aparat de aer conditionat modern, ce inglobeaza o gama variata de functii sofisticate, asigurand un confort termic ridicat chiar si cand afara sunt inregistrate temperaturi extreme. Din punctul meu de vedere, este unul dintre cele mai convenabile aparate, iar in continuare veti vedea si de ce.

Aparatul de aer conditionat Vortex VAI-A1218FJBKW ofera o capacitate de modificare a temperaturii de 12000 BTU/h, indiferent de modul setat. Acest lucru presupune ca aparatul va face fata unor incaperi cu suprafete de pana la 20 mp, calculat la o inaltime standard de 2.7 m. Insa, aceasta valoare poate varia in functie de inaltimea camerei, dar si in functie de gradul de izolare al acesteia.

In ceea ce priveste eficienta energetica, este un aparat desutl de economic, astfel ca in regim de racire este incadrat in clasa A++, iar in regim de incalzire in clasa A+.

Tehnologia pe Inverter preiznt aun rol esential in eficientizarea activitatii aparatului, fiindca gratie acesteia compresorul isi va putea varia in mod automat turatiile, atingand conditiile termice dorite mult mai rapid, ulterior fiind necesara mentinerea acestora cu un minim de resurse. In plus, pe cicluri lungi, se pot obtine economii cu pana la 40% comparativ cu un sistem clasic cu compresor On/Off.

In acelasi timp, aparatul dispune si de sistem de filtrare antifungic si antibacterian, foarte performant, capabil sa purifice in totalitate aerul din camera.

Poti controla aparatul atat prin intermediul telecomenzii cu infrarosu, cat si cu ajutorul smarthone-ului. Este necesara doar conectarea la Wi-fi, dupa care poti seta aparatul chiar si atunci cand nu esti acasa. Este nevoie de instalarea aplicatiei si detii controlul absolut asupra acestuia indiferent de locul in care te afli.

Aparatul are la baza cele doua functii – racire si incalzire, ce il face potrivit in orice sezon. In plus, aparatul beneficiaza si de alte functii la fel de interesante si utile:

 • Dezumidificare si ventilare – pot fi folosite pe tot parcursul anului intrucat vizeaza reducerea nivelului de umiditate din incapere, pentru a nu oferi sansa mucegaiului sa se dezvolte.
 • Timer – permite presetarea activitatii aparatului in functie de anumite intervale orare dorite, pana la 24 de ore.
 • Auto-restart – aparatul isi poate relua automat activitatea chiar si dupa o pana de curent in conformitate cu ultimele setari realizate de tine.
 • Autocuratare – presupune uscarea vaporitzatorului in urma activitatii de racire. Astfel, bacteriile si mucegaiul nu vor avea ocazia sa adere pe suprafata acestuia si sa creeze mirosuri neplacute.
 • Sleep Mode – iti va proteja somnul pe toata durata noptii, fiindca nu permite schimbarea brusca a temperaturii. In plus, aeroterma va functiona in regim silentios.
 • Turbo – intensifica activitatea aparatului in vederea obtinerii rapide a temperaturii dorite pe o perioada limitata de timp, ulterior, mentinand temperatura respectiva cu un consum minim de resurse.
 • Autodiagonoza – previne orice defectiune oprind activitatea aparatului. Pe display va aparea un cod specific fiecarei erori pe care il poti gasi in manualul de utilizare al produsului.
 • I Feel – transforma telecomanda aparatului in termostat de camera ce va trimite constant feedback catre unitatea principala, in vederea mentinerii conditiilor optime.
 • Dezghetare inteligenta – se activeaza automat doar in regim de incalzire, oprind activitatea aparatului pentru a topi gheata care se formeaza in unitatea externa.

In ceea ce priveste nivelul de zgomot produs, pe cea mai puternica treapta inregistreaza 52 dB. Nu este cel mai silentios model, insa valoarea zgomotului produs nu este suficient de mare in cat sa creeze un real disconfort acustic.

De asemenea, un mare avantaj al acestui aparat se refera la design, fiind un produs foarte elegant ce se va face cu siguranta remarcat. Central, in partea de jos, se afla display-ul mascat unde poti verifica temperatura setata.

Unitatea interna masoara 75 cm lungime, 28.5 cm latime si 20 cm inaltime, avnad o greutate de 8 kg. In acelasi timp, unitatea externa masoara 73 cm lungime, 25.5 cm latime si 54.4 cm inaltime, avand o greutate de 25 de kg.

Concluzii si Pareri de la clienti

Din punctul meu de vedere, Vortex VAI-A1218FJBKW este, cu siguranta, un aparat foarte bun care imbina excelenta partea functionala cu cea estetica, iar rezultatul este unul pe masura. Clientii sunt foarte multumiti de acest produs si sustin ca functiile din dotare sunt absolut geniale. Apreciaza foarte mult la el faptul ca il pot controla de pe smartphone chiar si de la munca. Cei mai multi il programeaza cu circa 30 de minute inainte sa ajunga acasa, iar in momentul in care sosesc, se pot bucura de un ambient foarte placut. In plus, sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul excelent.

Aparat de aer conditionat Vortex VAI-A1218FJBKW, 12000 BTU, Clasa A++, Wi-Fi, Filtru anti-bacterian, Functie I Feel, Kit instalare inclus

9.9

Calitate

9.8/10

Fiabilitate

9.9/10

Design

9.8/10

Pret

10.0/10

Puncte forte

 • Raport calitate/pret excelent
 • Tehnologie Wi-fi
 • Gama foarte variata de functii moderne
 • Kit de instalare inclus
 • Sistem de filtrare performant

Puncte slabe

 • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *