Cele mai noi promotii oferite de marile magazine:

Descopera promotiile de Crazy Seazon doar la eMAG!

Trotec TTK100S este un aparat foarte eficient care va ajuta sa scapati simplu si rapid de umiditatea excesiva din aer, ba chiar si de  mucegai. Umiditatea crescuta nu afecteaza doar locuinta, ci si sanatatea voastra si a membrilor familiei, de aceea este o problema care trebuie solutionata eficient si rapid. Modelul in discutie poate fi folosit cu incredere in mai  multe tipuri de incaperi cum ar fi dormitoare, bai, bucatarii, pivnite sau chiar spalatorii, restaurante, birouri si asa mai departe. Acesta face parte din portofoliul producatorului german Trotec, a caror produse pot face concurenta cu succes altor branduri renumite. In plus, datorita rotilor de transport si al manerului rabatabil, acesta poate fi mutat usor dintr-un loc in altul.

In zona superioara, dezumidificatorul dispune de un panou de control mecanic prevazut cu buton rotativ ce permite pornirea sau oprirea aparatului, reglarea umiditatii si activarea functiei ce permite rularea in regim permanent a aparatului. Panoul de control este prevazut si cu trei diode luminiscente: culoarea galbena indica faptul ca functia de dezghetare este activa, culoarea rosie arata ca rezervorul de condens s-a umplut, iar culoarea verde indica faptul ca aparatul este in functiune. Datorita sistemului automat de reglare a nivelului de umiditate in incaperea unde este asezat, umiditatea este controlata eficient fiindca acesta va actiona in functie de umiditatea existenta si de temperatura din camera. Interesant de stiut este si faptul ca aparatul beneficiaza de functie de deconectare automata, care in momentul in care rezervorul s-a umplut cu condens, aparatul se deconecteaza automat.

Principiul de functionare al aparatului este urmatorul: aerul din incapere este absorbit cu ajutorul ventilatorului amplasat in aparat si trecut peste un radiator cu aripioare ce are temperaturi reduse. Agentul frigorific cu temperaturi scazute care circula prin serpentina radiatorului va raci la randul sau aerului, producandu-se astfel fenomenul de condens. Apa rezultata va fi colectata in rezervorul ce are o capacitate de 4.3 litri. Ulterior, aerul eliberat are o temperatura cu 2-3 grade Celsius mai mare.

Atunci cand va trebui sa folositi aparatul in incaperi cu temperaturi mai mici de 12 grade Celsius, un rol important il va juca functia de dezghetare automata. Aceasta va porni automat in momentul in care este detectata gheata pe aripioarele ventilatorului.

In cazul in care doriti ca aparatul sa functioneze continuu, fara a se deconecta atunci cand recipientul se umple, aveti posibilitatea de a conecta un furtun extern de 1/2 toli care ajuta la eliminarea condensului direct in canalizare. In plus, pentru o buna igienizare a cuvei, va trebui extrasa periodica si igienizata cu apa fierbinte.

Trotec TTK100S prezinta o capacitate de dezumidificare maxima de la 15 grade Celsius la 35 de grade Celsius si 80%/24 h de 30 de litri/zi, fara higrostat, avand posibilitatea de a normaliza surpafata unei incaperi de maxim 90 mp. Capacitatea de dezumidificare la 30 de grade Celsius 80%/24h cu higrostat in pasi de cate 5% este de 28.4 litri pe zi. Debitul aerului ventilat de aparat cu o singura viteza atinge 200 mc/h. In plus, nu este un aparat galagios inregistrand cel mult 46 dB.

In ceea ce priveste performantele energetice, si la acest capitol sta bine. Aparatul este incadrat in clasa A, inregistrand un consum maxim de 530 W/h. Trotec TTK100S dispune de un senzor cu higrostat reglabil ce permite controlarea permanenta a umiditatii din aer. Depasirea valorii de umiditate determina pornirea automata a aparatului. Indata ce nivelul dorit a fost atins, aparatul se deconecteaza automat. Acest model este recomandat pentru incaperi cu temperaturi cuprinse intre 5-35 de grade Celsius cu domeniul de functionare intr-un spatiu cu umiditatea de 40-100% u.r.  Instalatia de aer prezinta un filtru lavabil pentru praf, polen, par de animale, scame etc. Filtrul se afla in partea din spate si este usor de detasat pentru a fi curatat.

Agentul refrigerant utilizat in instalatie este R410a si face parte din grupa glimerilor, lucrand la presiuni si temperaturi ridicate, fara sa fie necesar un compresor de capacitate mare. Dupa ce ati primit aparatul, in cel mult 24 de ore, va trebui sa il porniti pentru a permite agentului frigorific sa se acumuleze de pe circuit in compresor. In cazul in care nu faceti acest lucru, riscati sa se deterioreze compresorul, iar in aceasta situatie, producatorii nu ofera garantie.

Dimensiunile aparatului sunt de 39 cm lungime, 29 cm latime si 61.2 cm inaltime, avand o greutate de 15 kg.

Verifica oferta de azi!

Concluzii si Pareri de la clienti

Trotec TTK100S este un dezumidificator casnic foarte bun ce reuseste sa tina la distanta umiditatea excesiva oferind un mediu mai curat si mai sanatos. Cumparatorii actuali sunt foarte multumiti de eficenta acestui aparat declarand ca dupa doua zile deja simteau o diferenta majora. Aerul este mult mai curat, iar problema umiditatii excesive a disparut definitiv. Il recomanda cu incredere mai departe si sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul foarte bun.

Pareri pe scurt: Trotec TTK100S

9.9

Calitate

10.0/10

Fiabilitate

10.0/10

Design

9.8/10

Pret

9.8/10

Puncte forte

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Poate face fata unor suprafete mari
  • Deconectare automata, Dezghetare automata
  • Higrostat reglabil
  • Maner si roti de transport

Puncte slabe

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *