Cele mai noi promotii oferite de marile magazine:

Descopera ofertele Crazy Days doar la eMAG!

Trotec TTK120S este un dezumidificator potrivit si pentru spatii mari, reusind sa elimine foarte rapid umiditatea din locuinta, solutionand probleme serioase in acest  sens. Acest aparat poate fi folosit in camere, dresing-uri, bai, bucatarii sau pivnite, restaurante, birouri si asa mai departe. In plus, datorita rotilor de transport din dotare, aparatul poate fi mutat foarte usor dintr-un loc in altul.

Dezumidificatorul Trotec TTK120S prezinta in zona superioara panoul de control ce permite pornirea si oprirea aparatului, dar si reglarea nivelului de umiditate pe care doriti sa il atinga. Este un aparat cat se poate de sigur fiind prevazut atat cu functia de deconectare automata care permite deconectarea imediata a aparatului indata ce recipientul din dotare s-a umplut cu apa, iar pe de alta parte, dispune de functia de dezghetare automata ce face posibila decongelarea in mod automat atunci cand este detectata gheata pe aripioarele radiatorului.

Aparatul functioneaza in urmatorul fel: aerul din incaperea unde este amplasat este absorbit cu ajutorul ventilatorului localizat in interior si trecut peste un radiator cu aripioare ce prezinta temperaturi scazute. Agentul frigorific cu temperaturi scazute care circula prin serpentina radiatorului va raci la randul sau aerul, rezultand astfel fenomenul de condens. Apa rezultata va fi adunata intr-un recipient cu o capacitate de 8 litri. Ulterior, aerul eliberat va avea o temperatura cu 2-3 grade Celsius mai mare.

In situatia in care doriti sa functioneze in mod continuu aparatul, atunci aveti posibilitatea de a conecta un furtun extern de 1/2 toli care ajuta la eliminarea condensului direct in canalizare. In plus, pentru a asigura o buna igienizare cuvei, va trebui sa o extrageti periodic si sa o curatati cu apa fierbinte.

Trotec TTK120S detine o capacitate de dezumidificare de 35 de litri in 24 de ore, inregistrand un debit al aerului de 510 mc/h. Acesta este recomandat pentru incaperi cu o suprafata impresionanta de pana la 140 mp. In ceea ce priveste zgomotul produs, acesta este incadrat in intervalul 56-59 dB.

Consumul energetic nu ar trebui sa reprezinta o problema, intrucat aparatul este incadrat in clasa A, inregistrand maxim 400 W/h. De asemenea, aparatul dispune si de un senzor cu higrostat reglabil, ce permite controlarea continua a umiditatii din aer. Depasirea valorii setate duce la pornirea automata a acestuia, iar imediat ce nivelul dorit a fost atins, aparatul se va deconecta in mod automat. Poate fi folosit cu succes in incaperi cu temperaturi cuprinse intre 5 si 43 de grade Celsius cu domeniul de functionare de 40-100% u.r.

Agentul refrigerant utilizat este R410a si face parte din grupa glimerilor, ruland la presiuni si temperaturi ridicate, fara sa fie necesar un compresor cu capacitate mare. De asemenea, este recomandat ca dupa ce ati primit aparatul in cel mult 24 de ore sa il puneti in functiune pentru a permite agentului frigorific sa se acumuleze de pe circuit in compresor. In cazul in care nu tineti cont de acest lucru si compresorul se deterioreaza, producatorii nu ofera garantie.

Dimensiunile produsului sunt de 36.2 cm lungime, 38 cm latime si 60.5 cm inaltime, avand o greutate de 23.5 kg.

Verifica oferta de azi!

Concluzii si Pareri de la clienti

Trotec TTK120S este un dezumidificator casnic foarte bun, ce fata fata cu succes chiar si spatiilor mari. Cumparatorii sunt multumiti de el si de eficienta dovedita susstinand ca i-a scapat foarte usor de umezeala din casa. Este un aparat simplu, usor de folosit care poate fi mutat fara probleme si fara prea mare efort dintr-un loc in altul. Il recomanda cu incredere si altor utilizatori si sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul avantajos.

Recenzii pe scurt: Trotec TTK120S

9.6

Calitate

9.8/10

Fiabilitate

9.8/10

Design

9.2/10

Pret

9.4/10

Puncte forte

  • Raport calitate/pret avantajos
  • Potrivit pentru suprafete mari
  • Deconectare automata si dezghetare automata
  • Usor de folosit
  • Roti de transport

Puncte slabe

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *