Cele mai noi promotii oferite de marile magazine:

Descopera ofertele Crazy Days doar la eMAG!

Trotec TTK96E este aparatul care te poate ajuta sa scapi definitiv de problema umiditatii crescute in locuinta, reusind sa asigure un mediu curat si sanatos. Modelul in discutie poate fi folosit chiar si pentru  a usca zidarii. De asemenea, indeparteaza eficient umiditatea din bai, pivnite, dormitoare, spalatorii sau chiar dressing-uri, centre de sport si spa, birouri etc. Acest aparat face parte din gama 2017 al producatorului german Trotec putand concura fara probleme cu firme consacrate de pe piata. In plus, prezinta si o portabilitate foarte buna putand fi mutat simplu si rapid dintr-un loc in altul.

In partea superioara, se afla un display digital cu ecran LED ce afisesaza timpul programatorului, nivelul umiditatii relativ si nivelul de umiditate dorit. De asemenea, panould e control dispune de 7 taste si afisaj cu urmatoarele functii: tasta power pentru pornirea si oprirea aparatului, timer pentru pornirea programului cu temporizare pana la cel mult 24 de ore, doua taste cu functia de reglare a umiditatii relative a aerului din incapere. Tastele cu sageata sus si jos permite marirea si micsorarea valoarii de referinta a umiditatii relative interne de la minim 35% pana la maxim 85% in pasi de cate 5%. Datorita sistemului automat, nivelul de umiditate din locul in care este asezat aparatul este redus semnificativ, aparatul putand regla functia de dezumidificare in functie de umiditatea interna, temperatura ambientala si viteza ventilatorului. Tasta Turbo permite reglarea vitezei de rotatie a ventilatorului care are doua trepte de ventilare fara dezumidificare. Cu aceasta functie la treapta a doua de ventilare putem utiliza aparatul pentru uscarea mai rapida a rufelor. Tasta Filter permite curatarea aerului din incapere fara functia de dezumidificare. Tasta Comfort activeaza sau dezactiveaza functia de dezumidificare ce functioneaza la prima treapta de ventilare ajustand nivelul de umiditate la valoarea confortabila de 45%. Indicatorul Defrost indica atunci cand functia de dezghetare este activata. Indicatorul Auto arata atunci cand functia automata este activata. Indicatorul Off se aprinde atunci cand temporizatorul este programat pentru oprirea automata. Indicatorul Filtru ne atentioneaza atunci cand este necesara curatarea filtrului. Indicatorul Thank Full atentioneaza momentul in care rezervorul s-a umplut cu apa. In plus, pentru ca cele doua grile pe lateral de evacuare a aerului sunt fixe, este recomandat atunci cand aparatul nu functioneaza, sa fie protejat pentru a nu patrunde praful in interiorul acestuia.

Trotec TTK96E display

Aparatul functioneaza in urmatorul fel: aerul umed este absorbit cu ajutorul ventilatorului amplasat in aparat si este trecut peste un radiator cu aripioare ce prezinta temperaturi scazute. Agentul frigorific cu temperaturi scazute care circula prin serpentina radiatorului cu aripioare va raci radiatorul rezultand astfel fenomenul de condens. Apa rezultata va fi colectata in rezervorul ce ofera o capacitate de 3 litri de apa. Ulterior, aerul eliberat va avea o temperatura mai mare cu 2-3 grade Celsius.

Atunci cand dezumidificatorul va fi folosit in incaperi cu temperaturi mai mici de 12 grade Celsius, este important de stiut ca dispune de functia de dezghetare automata. Aceasta se va activata doar daca pe aripioarele ventilatorului este detectata gheata. In momentul in care aceasta se va activa, aparatul nu va trebui deconectat de la reteaua de alimentare. De asemenea, o alta functie foarte utile este cea de deconectare automata, care atunci cand rezervorul se umple cu apa, aparatul se deconecteaza automat. Insa, daca doriti ca acesta sa functioneze continuu, fara a fi supravegheat, aveti posibilitatea de a conecta un furtun extern de 1/2 toli direct la canalizare.

Pentru a oferi o buna igienizare cuvei, este recomandata extragerea periodica a acesteia si dezinfectarea cu apa fierbinte pentru a preveni dezvoltarea bacteriilor.

Dezumidificatorul Trotec TTK96E prezinta o capacitate maxima de dezumidificare de la 15 grade Celsius pana la 35 grade Celsius si 80%/ 24h de 30 de litri pe zi, fara higrostat, avand capacitatea de a normaliza umiditatea unei incaperi cu suprafata de pana la 90 mp. Capacitatea de dezumidificare la 30 de grade Celsius si 80% / 24h cu higrostat in pasi de 5% este de 28.3 litri pe zi. Debitul aerului ventilat cu doua viteze este de maxim 210 mc/h. Inc eea ce priveste zgomotul produs, aparatul inregistreaza cel mult 52 dB.

Din punct de vedere al consumului energetic, modelul in discutie este incadrat in clasa de eficienta energetica A, inregistrand un consum de maxim 460 W/h. In acelasi timp, aparatul este prevazuta cu un senzor cu higrostat ajustabil ce permite controlarea permanenta a umiditatii relative din aer. Depasirea valorii setate determina pornirea aparatului in mod automat. Indata ce umiditatea dorita a fost atinsa, aparatul se va deconecta automat. Trotec TTK96E este recomandat sa fie folosit in incaperi cu temperaturi curpinse intre 35%-100% u.r. Instalatia de filtrare a aerului include un filtru lavabil pentru praf, polen, par de animale, scame etc. Filtrul de aer se afla in partea din spate si se poate detasa usor pentru a fi curatat. Este recomandat sa fie schimbat cam o data la 6 luni.

 Trotec TTK96E filtru

Agentul frigorific utilizat pentru acest aparat este R410a si face parte din grupa glimerilor, lucrand la temperaturi si preisuni mari, fara sa fie nevoie de un compresor cu capacitate mare. Este recomandat ca dupa ce primiti aparatul, sa il puneti in functiune in cel mult 24 de ore pentru a se acumula agent frigorific de pe circuit in compresor. In cazul in care nu faceti acest lucru, riscati sa se deterioreze compresorul, din cauza cantitatii insuficiente de agent frigorific, iar ina cest caz, producatorii nu ofera garantie.

Dimensiunile aparatului sunt de 26 cm lungime, 38.6 cm latime si 50 cm inaltime, avand o greutate de 15.3 kg.

Verifica oferta de azi!

Concluzii si Pareri de la clienti

Trotec TTK96E este un dezumidificator casnic foarte bun ce face fata cu succes chiar si unor suprafete mari, restabilizand umiditatea din aer foarte usor. Cumparatorii sunt extrem de multumiti de el si sunt de parere ca este un aparat deosebit de bun. Il programeaza usor, atinge nivelul umiditatii dorit foarte rapid si il pot muta fara probleme dintr-un loc in altul. Nu au gasit niciun punct slab, drept pentru care il recomanda mai departe si sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul foarte bun.

Review pe scurt: Trotec TTK96E

9.9

Calitate

10.0/10

Fiabilitate

10.0/10

Design

9.8/10

Pret

9.8/10

Puncte forte

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Deconectare automata, dezghetare automata
  • Timer si Komfort
  • Potrivit si pentru suprafete mari
  • Usor de transportat

Puncte slabe

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *