Cele mai noi promotii oferite de marile magazine:

Descopera promotiile de Crazy Seazon doar la eMAG!

Trotec TTK32E este un dezumidificator potrivit pentru spatii relativi mici, ce reuseste sa extraga eficient umiditatea excesiva din incapere, oferind astfel un aer mai curat si mai sanatos tie si celorlalti membri ai familiei. De asemenea, este un produs foarte usor de folosit care nici nu ocupa mult spatiu de depozitare.

Dezumidificatorul Trotec TTK32E este un model produs in Germania, fabricat din materiale destul de calitative, oferind rezultate bune in timp si o rezistenta remarcabila. In partea superioara se afla panoul de control prevazuta cu diode luminescente ce ne indica faptul ca aparatul functioneaza, precum si functia activata. Una dintre cele mai importante functii care asigura buna functionare a aparatului este cea de dezghetare, astfel ca aparatul poate functiona si in incaperi cu temperaturi mai mici. Indicatorul Thank full ne avertizeaza in momentul in care recipientul de apa s-a umplut si trebuie golit, aparatul deconectandu-se automat si oferind, astfel, un plus de siguranta utilizatorului. Functia timer ne permite setarea activitatii aparatului pe intervale orare convenabile noua.

Trotec TTK32E display

Modelul in discutie prezinta un mod de functionare cat se poate de simplu si logic: aerul este captat cu ajutorul ventilatorului si trecut peste un radiator cu aripioare ce detine temperaturi scazute. Agentul frigorific cu temperatura redusa care circula prin serpentina aparatului va raci radiatorul, mai apoi, rezultand fenomenul de condens. Umezeala rezultata este colectata intr-un recipient cu capacitatea de 2.1 litri. Aerul eliberat va avea o temperatura cu 1-2 grade Celsius mai mare decat cea absorbita.

Fiindca mentionam mai devreme faptul ca odata umplut recipientul cu apa, aparatul se deconecteaza automat, reiese faptul ca acesta poate fi folosit in siguranta si in spatii nesupravegheate. Pe de alta parte, exista si posibilitatea de a conecta un furtun extern de 1/2 toli direct in canalizare, ceea ce va permite dezumidificatorului sa functioneze continuu. In plus, in ceea ce priveste igienizarea recipientului, va trebui sa il dezinfectati periodic cu apa fierbinte, impiedicand dezvoltarea bacteriilor in mediul umed.

Dezumidificatorul Trotec TTK32E prezinta o capacitate maxima de dezumidificare de 12 litri in decursul a 24 de ore, fiind potrivit pentru spatii de pana la 15 mp. In plus, nu este nici un aparat foarte galagios, inregistrand in acest sens 45 dB. Totodata, acesta poate functiona in incaperi cu temperatura cuprinsa intre 5 si 35 de grade Celsius, cu domeniul de functionare de 35-85% u.r.

Agentul de racire folosit este R134a, ce face parte din grupa glimerilor, avand capacitatea de a functiona la presiuni si temperaturi ridicate, fara sa aiba nevoie de un compresor cu capacitatea mare.

De asemenea, este foarte important important de mentionat faptul ca indata ce ati primit aparatul in maxim 24 de ore sa il puneti in functiune. Doar asa agentul frigorific se poate acumula pe circuit si va preveni deteriorarea compresorului din cauza cantitatii insuficiente de agent frigorific. Insa, daca nu tineti cont de acest aspect, riscati sa stricati compresorul, iar producatorul nu acorda garantie in aceasta situatie.

Acest model masoara 21.5 cm lungime, 31.5 cm latime si 42 cm inaltime, avand o greutate de 11 kg. In plus, datorita manerului ergonomic si a rotilor din dotare, aparatul poate fi mutat foarte usor dintr-o camera in alta.

Concluzii si Pareri de la clienti

Trotec TTK32E este un dezumdificator foarte bun ce reuseste sa indeparteze umiditatea excesiva din aer intr-un timp foarte scurt. Cumparatorii sunt foarte multumiti de eficienta sa si sustin ca au scapat destul de rapid de problema umiditatii ridicate din aer care provocau constant formarea mucegaiului in locuinta. Le place faptul ca este usor de folosit si foarte practic, nu ocupa mult spatiu si poate fi utilizat in mai multe incaperi, caci este usor de transportat. Il recomanda cu incredere si altor utilizatori si considera raportul calitate/pret foarte bun.

Recenzii pe scurt: Trotec TTK32E

9.8

Calitate

9.7/10

Fiabilitate

10.0/10

Design

9.6/10

Pret

9.7/10

Puncte forte

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Usor de transportat
  • Deconectare automata
  • Timer
  • Functionare silentioasa

Puncte slabe

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *