Cele mai noi promotii oferite de marile magazine:

Descopera ofertele Crazy Days doar la eMAG!

Trotec TTK29E este un aparat foarte util in orice locuinta unde exista reale probleme cu umiditatea excesiva reusind sa asigure un mediu placut si curat. Poate fi folosit in orice fel de incaperi de la dormitoare, bai, bucatarii pana la pivnite, centre de sport, birouri etc. Este un model realizat de producatorul german Trotec, ce poate concura cu firme renumite de pe piata.

In zona superioara, este amplasat panoul de control ce permite modificarea umiditatii relative din aer sau pot fi activate functiile auxiliare. De asemenea, indicatorul filter semnaleaza in momentul in care este necesara curatarea filtrului, iar indicatorul Thank Full ne anunta cand rezervorul s-a umplut cu apa.

Trotec TTK 29 E displayDezumidificatorul Trotec TTK29E prezinta o clapa speciala ce permite suflarea aerului in directia dorita. Gratie elementului de evacuare, aparatul va fi protejat impotriva prafului.

Modul de functionare al aparatului este simplu: aerul umed este captat cu ajutorul ventilatorului din interiorul aparatului, acesta fiind ulterior trecut peste un radiator cu aripioare ce prezinta temperaturi scazute. Agentul frigorific cu temperaturi scazute care circula prin serpentina radiatorului il va raci, rezultand astfel condensul. Apa rezultata este adunata intr-un recipient cu o capacitate de 2.3 litri. Aerul eliberat va avea o temperatura mai mare cu 1-2 grade Celsius.

In momentul in care folosim aparatul in incaperi cu temperaturi mai mici de 12 grade Celsius, se va activa automat functia de dezghetare automata. Aceasta se activeaza atunci cand detecteaza gheata pe aripioarele ventilatorului. In acelasi timp, aparatul beneficiaza si de functia de deconectare automata, care permite deconectarea aparatului, atunci cand rezervorul s-a umplut cu apa. In cazul in care doriti functioneaza continua a aparatului, recomandam conectarea unui furtun de 1/2 toli pentru eliminarea condensului direct in canalizare. In plus, pentru igienizarea cuvei, va trebui sa o extrageti periodic si sa o dezinfectati cu apa fierbinte.

Dezumidificatorul Trotec TTK29E prezinta o capacitate de dezumidificare de 10 litri in 24 de ore, debitul aerului fiind de 110 mc/h. Este aparatul potrivit pentru incaperi cu suprafete de pana la 15 mp. Nivelul de zgomot nu depaseste nici el 43 dB, un nivel mult prea mic pentru a crea disconfort acustic.

Aparatul beneficiaza si de un higrostat reglabil ce face posibila controlarea permanenta a umiditatii din aer. Atunci cand umiditatea setata este depasita, aparatul va porni automat. Dupa ce aceasta a fost atinsa, aparatul se deconecteaza automat. Acest model poate fi utilizat in incaperi cu temperaturi cuprinse intre 5-32 de grade Celsius cu domeniul de activitatate de 30-90%.

Agentul refrigerant folosit este R134a, facand parte din grupa glimerilor, lucreaza la temperaturi si presiuni ridicate. Este recomandata punerea in functiune a aparatului in maxim 24 de ore dupa ce l-ati primit pentru a permite agentului frigorific sa se acumueze din circuit in compresor pentru a evita degradarea lor. In cazul in care nu faceti acest lucru, riscati sa deteriorati compresorul, iar in aceasta situatie producatorii nu ofera garantie.

Modelul analizat masoara 49 cm lungime, 22 cm latime si 36.5 cm inaltime, avand o greutate de 11 kg.

Verifica oferta de azi!

Concluzii si Pareri de la clienti

Dezumidificatorul Trotec TTK29E este un aparat eficient ce reuseste sa mentina nivelul optim de umiditate in locuinta. Cumparatorii sunt foarte multumiti de el si sustin ca functioneaza foarte bine. Este usor de setat, regleaza foarte rapid nivelul de umiditate, ba chiar, i-a scapat si de mucegai. Sunt de parere ca au facut o alegere foarte buna al carui raport calitate/pret este unul foarte bun.

Recenzii pe scurt: Trotec TTK29E

9.8

Calitate

9.8/10

Fiabilitate

9.9/10

Design

9.8/10

Pret

9.7/10

Puncte forte

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Deconectare automata, Dezghetare automata
  • Usor de transportat
  • Reglare directie aer

Puncte slabe

  • Nu au fost identificate

One thought on “Review: Dezumidificator Trotec TTK29E

  1. Am de un an acest dezumidificator si este foarte bun.. il folosesc prin rotatie in dormitoare, bucatarie si baie. Este rezistent si usor de mutat, recomand.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *