Cele mai noi promotii oferite de marile magazine:

Descopera promotiile de Crazy Seazon doar la eMAG!

Trotec TTK95E este un dezumidificator foarte bun, potrivit pentru spatii mari, care reuseste sa solutioneze definitiv problema umiditatii excesive din aer. Acesta poate fi folosit in orice fel de incapere cum ar fi dormitoare, living-uri, spalatorii, bai, birouri, centre de sport si asa mai departe. Modelul in discutie este realizat de producatorul german Trotec ce poate concura fara probleme cu firme consacrate din domeniu.

In partea de sus, se afla panoul de control cu display prin intermediul caruia putem verifica umiditatea relativa din aer, dar si umiditatea setata. Totodata, prin intermediul panoului de control, putem activa si functiile auxiliare. Aparatul dispune si de functia timer ce permite setarea activitatii acestuia in intervalul 1-24 de ore. Mai mult decat atat, indicatorul filter atentioneaza atunci cand filtrul necesita curatare, in timp ce indicatorul Thank Full atentioneaza momentul in care rezervorul s-a umplut cu apa.

Trotec TTK95E display

 

Trotec TTK95E prezinta si o clapa de directionare a aerului care se deschide automat atunci cand porniti aparatul, iar la final, aceasta se va inchide automat. Astfel, elementul de evacuare poate fi protejat impotriva prafului. O alta functie foarte interesanta este cea de uscare a hainelor, pe care o veti putea folosi mai ales in sezonul rece, astfel ca hainele vor fi uscate in doar cateva ore.

Modul de functionare al aparatului este urmatorul: aerul umed din camera este captat cu ajutorul ventilatorului amplasat in aparat, ulterior fiind trecut peste un radiator cu aripioare ce prezinta temperaturi reduse. Agentul frigorific cu temperaturi scazute care circula prin serpentina radiatorului il raceste, rezultand in acest fel fenomenul de condens. Apa rezultata este colectata intr-un recipient cu o capacitate generoasa de 5.3 litri. Aerul eliminat ulterior va avea o temperatura mai mare cu 1-2 grade Celsius.

Atunci cand folosim aparatul in incaperi cu temperaturi mai mici de 12 grade Celsius, trebuie sa stiti ca prezinta o functie numita dezghetare automata speciala pentru aceste situatii. Practic, aparatul incepe in mod automat dezghetarea atunci cand este detectata gheata pe aripioarele ventilatorului. In plus, pentru mai multa siguranta, acesta beneficiaza si de functia de deconectare automata care presupune deconectarea in mod automat a aparatului in momentul in care rezervorul se umple. Daca doriti sa functioneze continuu, atunci aveti si varianta de a conecta un furtun extern de 1/2 toli pentru a elimina condensul direct in canalizare. Pentru o buna igienizare a cuvei, aceasta va trebui extra si dezinfectata periodic cu apa fierbinte.

Dezumidificatorul Trotec TTK95E detine o capacitate de dezumidificare de 30 de litri in 24 de ore, debitului aerului atingand 200 mc/h. Poate fi folosit cu succes in incaperi a caror suprafete nu depasesc 90 de mp. Nu este un aparat foarte zgomotos, nivelul maxim de zgomot produs atingand numai 47 dB.

Aparatul este prevazut si cu un higrostat reglabil ce permite controlarea permanenta a umiditatii relative din aer. In momentul in care umiditatea setata este depasita, aparatul porneste automat. Indata ce valoarea setata este atinsa, acesta se deonecteaza automat. Modelul in discutie poate fi folosit in incaperi cu temperaturi cuprinse intre 5-32 grade Celsius cu domeniul de activitate de 30-80% u.r. Pentru performante constante ale aparatului, filtru va trebui extras si spalat periodic.

Agentul refrigerant utilizat este R134a, ce face parte din grupa glimerilor si lucreaza la temperaturi si presiuni ridicate. Este recomandat ca dupa ce ati primit aparatul, sa il puneti in functiune in cel mult 24 de ore tocmai pentru a permite agentul frigorific sa se acumuleze in compresor de pe circuit. In cazul in care nu luati in seama aceasta observatie exista riscul de a deteriora compresorul, iar in situatia descrisa nu se ofera garantie.

Dimensiunile modelului in discutie sunt de 24 x 36.8 x 56 cm (L x l x H), avand o greutate de 16 kg.

Verifica oferta de azi!

Concluzii si Pareri de la clienti

Trotec TTK95E este un dezumidificator foarte bun, ce face fata unor suprafete mari, putand fi alegerea ideala in orice situatie. Cumparatorii confirma acest lucru si sunt de parere ca au facut de departe o alegere exceptionala. Aparatul a reusit chiar si dupa o inundatie in boxa sa elimine toata umezeala si sa combata mucegaiul, lasand aerul atat cat trebuie de uscat. Il muta foarte usor dintr-o parte in alta, iar setarile dorite sunt foarte simplu de realizat. Il recomanda cu toata increderea mai departe si sunt de parere ca au facut cea mai buna alegere, al carui raport calitate/pret este excelent.

Pareri pe scurt: Trotec TTK95E

10

Calitate

10.0/10

Fiabilitate

10.0/10

Design

10.0/10

Pret

9.8/10

Puncte forte

  • Raport calitate/pret excelent
  • Acopera suprafete mari
  • Timer, Uscare rufe, Higrostat reglabil
  • Autodezghetare, deconectare automata
  • Usor de transportat

Puncte slabe

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *