Cele mai noi promotii oferite de marile magazine:

Descopera promotiile de Crazy Seazon doar la eMAG!

Trotec TTK40E este un aparat foarte util in locuintele in care exista serioase probleme cu umiditatea care determina si formarea mucegaiului. Acesta reuseste sa extraga toata umiditatea din locuinta si sa ofere un mediu cat mai sanatos, departe de toate inconvenientele pe care le-ar putea produce umiditatea mult prea mare.

Dezumidificatorul Trotec TTK40E este un model produs in Germania si beneficiaza de sigla GS avand siguranta verificata. In partea superioara se afla panoul de control prevazut cu diode luminescente indicand atunci cand aparatul este in functiune, dar si functia cacre este activata. Una dintre cele mai importante functii pentru rezistenta si siguranta aparatului este cea de dezghetare automata. Aceasta permite folosirea produsului chiar si in locuri unde temperatura este mai scazuta. Indicatorul Thank full ne atentioneaza atunci cand recipientul s-a umplut cu apa si trebuie golit, deconectandu-se automat, ceea ce inseamna ca aparatul poate functiona fara probleme si in absenta noastra de la domiciliu. In plus, functia timer permite setarea aparatului pe intervalele orare dorite.

Trotec TTK40E display

Aparatul presupune un  mod de functionare simplu: aerul este captat cu ajutorul ventilatorului si trecut peste un radiator cu aripioare ce prezinta temperaturi reduse. Agentul frigorific cu temperatura scazuta care circula prin serpentina aparatului va raci radiatorul, rezultand in acest fel fenomentul de condense. Umezeala este colectata intr-un recipent ce ofera o capacitate de 3.5 litri. Aerul care ulterior va fi eliberat, va avea cu 1-2 grade Celsius mai mare decat cea absorbita.

Aminteam anterior faptul ca aparatul se deconecteaza automat cand cuva se umple cu apa, insa trebuie sa stiti ca exista si varianta conectarii unui furtun extern de 1/2 toli direct in canalizare, astfel incat dezumidificatorul poate functiona continuu. In plus, este important de stiut faptul ca recipientul va trebui dezinfectat periodic, iar acest lucru se realizeaza cu apa fierbinte, prevenind astfel dezvoltarea bacteriilor in mediul umed.

Dezumidificatorul Trotec TTK40E este prevazut cu o capacitate maxima de dezumidificare de 14 litri pe zi, fiind ideal pentru incaperi cu suprafata de maxim 25 mp. Mai mult decat atat, presupune si un mod de functionare destul de silentios inregistrand in acest sens 43 dB. Produsul in discutie poate fi folosit in incaperi cu temperaturi cuprinse intre 5-35 de grade Celsius cu domeniu de functionare 30-100% u.r.

De asemenea, utilizeaza agent de racire R134a, facand parte din grupa glimerilor, putand functiona la presiuni si temperaturi ridicate, fara sa fie necesar un compresor cu capacitate mare.

Un alt aspect pe care trebuie sa il mentionez fiindca este foarte important se refera la faptul ca dupa ce ati primit aparatul, in cel mult 24 de ore va trebui sa il puneti in functiune pentru ca agentul frigorific sa se poata acumula pe circuit. Astfel, nu va exista riscul deteriorarii compresorului din cauza cantitatii insuficiente de agent frigorific. Daca se intampla  sa neglijati acest aspect si sa deteriorati compresorul, trebuie sa stiti ca producatorii nu ofera garantie in acest caz.

Dimensiunile acestui model sunt de 22.5 cm lungime, 35.3 cm latime si 49.6 cm inaltime, cantarind 10.5 kg.

Concluzii si Pareri de la clienti

Trotec TTK40E este un aparat foarte  buna, care isi merita din plin toti banii, oferind un mod de functionare sigur si eficient. Cumparatorii sunt foarte incantati de el, iar acest lucru era de asteptat. Numarul lor nu este deloc mic, iar in mare parte, se declara foarte multumiti de alegerea facuta fiindca aparatul i-a ajutat extrem de multa sa combata umiditatea excesiva, ba chiar si mucegaiul. Mai mult decat atat, acestia il pot transporta foarte usor dintr-o camera in alta datorita rotilor din dotare. Il recomanda cu toata  increderea mai departe si sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul foarte bun.

Recenzii pe scurt: Trotec TTK40E

9.9

Calitate

9.9/10

Fiabilitate

10.0/10

Design

10.0/10

Pret

9.8/10

Puncte forte

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Oprire automata
  • Timer
  • Dezghetare automata
  • Usor de transportat

Puncte slabe

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *