Cele mai noi promotii oferite de marile magazine:

Descopera promotiile de Crazy Seazon doar la eMAG!

Trotec TTK68E este genul de aparat care nu ar trebui sa lipseasca din locuinta reusind sa rezolve reale probleme provocate de umiditatea excesiva, totodata, mentinand un mediu curat. Poate fi folosit in orice fel de incaperi precum dormitoare, living-uri, pivinite, bai, spalatorii, birouri, centre de sport etc. Este un model realizat din producatorul german Trotec ce a fost lansat in 2017. Totodata, acesta poate fi mutat foarte usor dintr-un loc in altul datorita rotilor de transport, dar si a manerului ergonomic din dotare.

In partea superioara, Trotec TTK68E este prevazuta cu un display digital cu ecran LED prin intermediul caruia veti putea verifica umiditatea relativa din incapere, precum veti putea seta si umiditatea dorita. De asemenea, tot prin intermediul panoului de control, vor putea fi activate si functiile auxiliare dorite, precum va fi setata si treapta de ventilare. Aparatul beneficiaza de functia timer ce poate fi setata in intervalul 1-24 de ore. In plus, indicatorul filter ne anunta atunci cand filtrul din dotare este imbacsit si necesita curatare, iar indicatorul Thank Full ne atrage atentia in momentul in care rezervorul din dotare s-a umplut.

 Trotec TTK 68 E rezervor

Dezumidificatorul Trotec TTK68E dispune de o clapa de directionare a aerului care se deschide in mod automat atunci cand porniti aparatul si se inchide tot automat, in momentul opririi acestuia. In acest  mod, elementul de evacuare este protejat impotriva prafului. O functie deosebit de utila este si cea de uscare a hainelor, mai ales in sezonul rece, reusind sa usuce hainele in doar cateva ore.

Aparatul functioneaza in urmatorul mod: aerul umed din incapere este absorbit cu ajutorul ventilatorului localizat in aparat, care ulterior va fi trecut peste un radiator cu aripioare ce prezinta temperaturi ridicate. Agentul frigorific cu temperaturi scazute ce circula prin serpentina radiatorului il raceste, astfel rezultand fenomenul de condens. Toata apa este colectata intr-un recipient ce ofera o capacitate de 4 litri. Ulterior, aerul eliminat are o temperatura mai mare cu 1-2 grade Celsius.

In momentul in care folositi dezumidificatorul in incaperi cu temperaturi mai mici de 12 grade Celsius, este bine de stiut ca dispune de functia de autodezghetare care se activeaza automat doar atunci cand este necesar. Astfel, aparatul nu va trebui deconectat de la sursa. In plus, pentru o functionare cat mai sigura fara sa fie surpavegheat continuu, a fost dotat si cu funcita de deconectare automata, care in momentul umplerii rezervorului cu apa, aparatul se deconecteaza automat. Pe de alta parte, daca doriti ca aparatul sa functioneze continuu, puteti apela la varianta conectarii unui furtun extern de 1/2 toli pentru a elimina condensul in canalizare. Pentru o igienizare eficienta a cuvei, aceasta va trebui extrasa periodic si dezinfectata cu apa fierbinte.

Dezumidificatorul Trotec TTK68E  prezinta o capacitate de dezumidificare de maxim 20 de litri pe zi, debitul aerului fiind de 130 mc/h. Suprafata recomandata pentru a utiliza acest aparat este de 45 mp. In plus, este un aparat destul de silentios, ce inregistreaza cel mult 43 dB.

Referitor la consumul de resurse, aparatul este incadrat in clasa de eficienta energetica A, obtinand un consum maxim de 345 W/h. De asemenea, aparatul este prevazut si cu un higrostat reglabil ce permite controlarea permanenta a umiditatii aerului. Atunci cand este depasita valoarea de umiditate dorita, aparatul porneste automat. In momentul in care umiditatea setata este atinsa, aparatul se deconecteaza automat. Trotec TTK68E  poate fi folosit in incaperi cu temperaturi cuprinse intre 5 si 35 de grade Celsius cu domeniu de functionare 30%-80% u.r. Pentru o buna functionare aparatului si performante constante in timp, filtrul de aer va trebui spalat periodic.

Agentul refrigerant utilizat este R134a, facand parte din grupa glimerilor, ce lucreaza la temperaturi si presiuni mari. Dupa ce ati primit aparatul, va trebui ca in maxim 24 de ore sa il porniti pentru ca agentul frigorific sa se poata acumula de pe circuit in compresor. In caz ca nu faceti acest lucru, exista riscul de a se deteriora compresorul, iar in aceasta situatie, producatorii nu ofera garantie.

Dimensiunile modelului in discutie sunt de 24.6 cm lungime, 36.7 cm latime si 58.2 cm inaltime, avand o greutate de 15 kg.

Verifica oferta de azi!

Concluzii si Pareri de la clienti

Dezumidificatorul Trotec TTK68E  poate fi o alternativa foarte buna in materie de dezumidificatoare, intrucat funcitoneaza excelent, este silentios si dispune de o gama de functii extrem de utile. Cumparatorii sunt foarte multumiti de el si sustin ca au ramas uimiti de cata apa poate colecta. Este usor de setat, iar in sezonul rece, folosesc foarte des functia de uscare rufe care s-a dovedit a fi extrem de utila. Nu au ce sa ii reproseze, fiindca performantele sunt de departe unele extrem de buna, iar in opinia lor, raportul calitate/pret este excelent.

Recenzii pe scurt: Trotec TTK68E

10

Calitate

10.0/10

Fiabilitate

10.0/10

Design

10.0/10

Pret

9.8/10

Puncte forte

  • Raport calitate/pret excelent
  • Poate acoperi suprafete mari
  • Functie uscare rufe, Timer, Hirgrostat reglabil
  • Deconectare automata, Dezghetare automata
  • Nu consuma mult si este silentios

Puncte slabe

  • Nu au fost identificate

One thought on “Dezumidificator Trotec TTK68E – Review complet si Pareri

  1. Exceptional dezumidificatorul, m-a scapat de mucegai foarte usor, recomand cu toata increderea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *