Cele mai noi promotii oferite de marile magazine:

Descopera ofertele Crazy Days doar la eMAG!

Trotec TTP10E este un dezumidificator de mici dimensiuni potrivit pentru spatii mai restranse, inclusiv birouri mai mici. Este foarte practic si usor de folosit, putand fi mutat cu foarte mare usurinta dintr-o incapere in alta. Pentru o functionare in parametrii optimi, se recomanda respectarea suprafetei maxime pentru care a fost conceput si anume 10 mp.

Dezumidificatorul Trotec TTP10E poate fi amplasat in dulapuri, dressing-uri, camasi, birouri, spatii sanitare, dormitoare si asa mai departe, singura conditie este ca incaperea aleasa sa nu aiba o suprafata mai mare decat cea recomandata. Este prevazut cu o capacitate de dezumidificare de 750 ml in decursul a 24 de ore.

Principiul de functionare este unul destul de simplu. Aparatul absoarbe cu ajutorul ventilatorului aerul umed, care va fi trecut, ulterior, peste un schimbator de caldura cu aripioare ce prezinta o temperatura mai mica, rezultand astfel fenomenul de condens, iar umezeala rezultata fiind colectata in rezervorul special ce prezinta o capacitate de 2 litri. Respectivul rezevor este prevazut cu un plutitor cu semnalizare, iar in momentul in care acesta se umple, aparatul se va deconecta automat, prevenind astfel eventualele inundatii. In plus, pentru o dezinfectare corespunzatoare a rezervorului, va trebui sa periodic sa turnati apa fierbinte in interiorul sau. In plus, rezervorul fiind transparent, este mai usor sa ne dam seama daca este necesar sa il golim sau nu.

Trotec TTP10E rezervor

Unul dintre principalele avantaje ale acestui produs se refera la faptul ca este mobil, deci poate fi mutat foarte usor dintr-o incapere in alta. In plus, presupune un mod de functionare destul de silentios, inregistrand 45 dB.

Un alt aspect interesant se refera la faptul ca are capacitatea de a purifica aerul, reusind sa indeparteze eficient parul de animale, scamele si praful. In plus, filtrul din dotare poate fi demontat usor si spalat. In acelasi timp, este important de amintit si faptul ca este un aparat economic ce presupune un consum energetic redus.

In acelasi timp, este un aparat destul de mic ce masoara 13 cm lungime, 22 cm latime si 37 cm inaltime, alaturi de o greutate de doar 2 kg, ocupand foarte putin spatiu de depozitare.

Concluzii si Pareri de la clienti

Trotec TTP10E este un dezumidificator accesibil ca pret care se descurca destul de bine amplasat in incaperi mai mici. Cumparatorii se declara multumiti de produs intrucat reuseste sa elimine eficient umiditatea din incaperea unde este amplasat, multi dintre ei folosindu-l pentru subsoluri. De asemenea, au mai remarcat faptul ca filtrul din dotare a colectat si el foarte mult praf, iar modul de functionare al aparatului este unul silentios. Din punctul lor de vedere, este aparatul potrivit nevoilor lor si sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul avantajos.

Recenzii pe scurt: Trotec TTP10E

9.1

Calitate

9.0/10

Fiabilitate

9.4/10

Design

9.0/10

Pret

9.0/10

Puncte forte

  • Raport calitate/pret avantajos
  • Usor de transportat, dimensiuni reduse
  • Protectie la preaplin si decuplare automata
  • Rezervor de apa transparent
  • Economic si silentios

Puncte slabe

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *