Cele mai noi promotii oferite de marile magazine:

Descopera promotiile de Revolutia Preturilor doar la eMAG!

VORTEX A0918FJMRW este un aparat de aer conditionat potrivit pentru dormitoare, prin prisma capacitatii de modificare a temperaturii, ce vine la pachet cu un raport calitate/pret foarte bun. In plus, kit-ul de instalare este inclus in pret astfel ca nu va trebui sa il comandati separat si sa cheltuiti si mai mult cu instalarea lui, fiindca totul este asigurat odata cu livrarea aparatului.

Aparatul de aer conditionat VORTEX A0918FJMRW este prevazut cu o capacitate de modificare a temperaturii de 9000 BTU/h, astfel ca va fi potrivit pentru incaperi cu suprafete de pana la 15 mp. Desigur, aceasta valoare poate alterna si in functie de gradul de izolare al incaperii sau de inaltimea acesteia. Totodata, este incadrat in clasa de eficienta energetica A++ pe modul racire si A+ pe modul incalzire, ceea ce inseamna un consum energetic redus.

Tehnologia pe Inverter prezinta un rol foarte important in optimizarea activitatii aparatului. Practic, cu ajutorul acesteia, compresorul isi poate varia in mod automat turatiile, astfel incat conditiile climaterice dorite sa fie atinse mult mai rapid. Dupa aceea, este suficienta doar mentinerea lor cu un consum redus de energie. Pe cicluri lungi, se pot obtine economii cu energia electrica de pana la 40% comparativ cu un sistem obisnuit cu compresor On/Off.

Aparatul dispune si de un sistem de climatizare ultra-performant, care are capacitatea de a purifica in totalitate aerul. Filtrul HEPA poate elimina particule cu dimensiuni de pana la 0.3 microni. Astfel, vor fi indepartate eficent particulele de praf, polen, poluare, dar si fum, par de animale, mucegai, bacterii sau virsuri. Suprafata filtrului este trata cu ioni de argint ce impiedica formarea microorganismelor si purifia aerul. In plus, filtrul se detaseaza foarte usor si poate fi spalat, pentru a nu cheltui inutil bani cu inlocuirea sa periodica.

VORTEX A0918FJMRW poate fi controlat atat prin intermedul telecomenzii, cat si prin intermediul telefonului mobil. Cea de-a doua varianta si cea care ne intereseaza si cel mai mult presupune conectarea la Wi-fi, dar si descarcarea unei aplicatii. Astfel, vei putea porni, opri sau seta si programa aparatul chiar de pe telefonul mobil de la serviciu, de la vacanta sau din orice alta parte, singura conditie fiind aceea de conectare la internet.

Aparatul poate fi folosit in orice sezon gratie functiei de racire, respectiv incalzire. Insa, pe langa aceste doua functii de baza, aparatul mai este dotat cu:

 • Dezumidificare si ventilare – vizeaza eliminarea umiditatii excesive din aer, pentru a tine la distanta mucegaiul.
 • Functia Auto-restart – presupune reluarea in mod automat a activitatii aparatului dupa o eventuala pana de curent, in conformitate cu ultimele setari realizate.
 • Timer – permite setarea aparatului pentru a functiona pe intervale orare prestabilite, de pana la 24 de ore.
 • Functia Turbo – intensifica activitatea aparatului pe un anumit interval de timp, pentru ca temperatura dorita sa fie atinsa mai rapid, ulterior, fiind suficienta mentinerea acesteia cu un consum redus de resurse.
 • Functia de Auto-diagnosticare – detecteaza orice problema aparuta si intrerupe activitatea aparatului. Pe display va fi afisat un cod specific fiecarei erori, pe care il vei putea gasi in manualul de utilizare.
 • Functia de Auto-curatare – presupune uscarea imediata a vaporizatorului dupa terminarea activitatii de racire, pentru a nu oferi sansa bacteriilor si mucegaiului sa adere pe suprafata sa si sa creeze mirosuri neplacute.
 • Functia iFeel – transforma telecomanda aparatului in termostat de camera si transmite in mod constant feed-back catre unitatea centrala in vederea mentinerii temperaturii dorite.
 • Sleep mode – iti protejeaza somnul pe toata durata noptii impotriva factorilor perturbatori. Nu permite variatii de temperatura, iar sistemul va functiona in regim silentios.
 • Functia de Dezghetare Inteligenta – vizeaza intreruperea activitatii aparatului pe intervale scurte de timp, doar in momentul in care se formeaza gheata pe unitatea externa. Aceasta functie se activeaza doar in cadrul functiei de incalzire.

Referitor la nivelul de zgomot produs in timpul functionarii, pe cea mai puternica treapta inregistreaza 51 dB. Nu este cel mai silentios model, insa valoarea obtinuta este una rezonabila si incapabila sa creeze un real disconfort acustic.

Unitatea interna masoara 69 cm lungime, 19.9 cm latime si 28.3 cm inaltime, avand o greutate de 8 kg. In acelasi timp, masoara 71 cm lungime, 24 cm laitme si 50 cm inaltime, cantarind 25 de kg.

Verifica oferta de azi!

Concluzii si Pareri de la clienti

VORTEX A0918FJMRW este un aparat de aer conditionat performant pe care il recomand cu toata increderea. Clientii actuali sunt foarte incantati de el si sustin ca isi face treaba excelent, iar functiile din dotare sunt foarte eficient si intr-adevar acopera orice tipuri de nevoi. De asemenea, sunt incantati de faptul ca il pot controla de oriunde de pe smartphone si apreciaza faptul ca vine la pachet cu kit de instalare inclus. In plus, sunt de parere ca raportul calitate/pret este excelent.

Pareri pe scurt: VORTEX A0918FJMRW

9.8

Calitate

9.8/10

Fiabilitate

9.9/10

Design

9.6/10

Pret

9.8/10

Puncte forte

 • Raport calitate/pret excelent
 • Tehnologie Wi-fi
 • Functii moderne si foarte diversificate
 • Kit de instalare inclus
 • Sistem de filtrare performant

Puncte slabe

 • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *