Cele mai noi promotii oferite de marile magazine:

Descopera promotiile de Crazy Seazon doar la eMAG!

VORTEX A1218FJMRW este un aparat de aer conditionat foarte bine pus la punct, iar partea cea mai interesanta este ca vine la pachet cu kit de instalare inclus. Ce inseamna acest lucru? Ca nu va mai trebui sa achizitionati kit de instalare separat si sa asteptati cu saptamanile, fiindca in momentul in care aparatul soseste va fi montat pe loc. Totodata, te scuteste si de niste cheltuieli in plus.

Aparatul de aer conditionat VORTEX A1218FJMRW prezinta o capacitate de modificare a temperaturii de 12000 BTU/h, ceea ce il face potrivit pentru incaperi cu suprafete de pana la 20 mp. Sigur ca aceasta suprafata depinde si de inaltimea incaperii, dar si de gradul de izolare al acesteia. Totodata, este incadrat in clasa de eficienta A++ pe modul racire si A+ pe modul incalzire, ambele fiind considerate performante din punct de vedere al consumul energetic, acesta fiind unul destul de mic.

Tehnologia pe Inverter prezinta un rol foarte important in optimizarea activitatii aparatului. Aceasta presupune posibilitatea modificarii turatiilor in mod automat a compresorului, pentru ca temperatura dorita sa fie atinsa mult mai rapid. Ulterior, este suficienta doar mentinerea acesteia cu un consum redus de resurse.

Aparatul dispune de un sistem de filtrare ultra-performant ce preiznta un flux inalt de aer. Filtrul HEPA este capabil sa indeparteze chiar si cele mai fine particule de praf, polen sau poluare, de pana la 2.5 microni. De asemenea, indeparteaza eficent chiar si virusurile, bacteriile si mucegaiul, purificand in totalitate aerul.

O alta tehnologie ingenioasa la acest model se refera la tehnologia Wi-fi care iti va permite controlul aparatului chiar de pe telefonul mobil. Este necesara simpla conectare la internet si descarcarea unei aplicatii, dupa care poti seta, porni sau opri aparatul chiar si atunci cand esti plecat la serviciu sau in vacanta.

Fiind dotat atat cu functia de incalzire, cat si cu cea de racire, aparatul poate fi folosit in orice sezon. In plus, acesta mai dispune si de multe alte functii la fel de utile, precum:

 • Dezumidificare si ventilare – elimina umiditatea excesiva din aer, principala responsabila pentru formarea mucegaiului.
 • Timer – permite programarea activitatii pe intervale orare prestabilite, astfel incat sa corespunda cu programul tau. Cu alte cuvinte, poti seta ca aparatul sa functioneze o anumita perioada de timp inainte sa ajungi acasa, astfel incat in momentul in care ai ajuns sa te poti bucura de o temperatura optima si o atmosfera placuta.
 • Auto-restart – presupune reluarea activitatii aparatului dupa o pana de curent, in conformitate cu ultimele setari realizate.
 • Auto-diagnosticare – detecteaza orice defectiune aparuta inca din stare incipienta, intrerupand in mod automat activitatea aparatului. Pe display, va fi afisat un cod specific fiecarei erori pe care il vei putea gasi in manualul de utilizare.
 • Turbo – presupune intensificarea activitatii aparatului pe o perioada limitata de timp, pentru a atinge temperatura dorita mai rapid. In continuare, aparatul isi va relua activitatea normala pentru mentinerea temperaturii optime.
 • Auto-curatare – vizeaza uscarea vaporizatorului dupa terminarea activitatii de racire a aparatului, pentru a nu oferi sansa bacteriilor si mucegaiului sa adere pe suprafata sa.
 • iFeel – transforma telecomanda in termostat de camera, transmitand in mod constant feedback catre unitatea centrala pentru a mentine temperatura constanta.
 • Sleep mode – iti asigura un somn linistit protejandu-te de orice factor perturbator. Practic, nu va permite modificari bruste de temperatura si va functiona in regim silentios.
 • Dezghetare inteligenta – se activeaza in  mod automat in timpul regimului de incalzire, doar atunci cand se va forma gheata pe unitatea externa, reusind sa o dezghete natural. Acest lucru presupune intreruperea activitatii aparatului pe perioade scurte de timp.

Pe cea mai puternica treapta de putere, aparatul inrergistreaza 53 dB. Nu este cel mai silentios model, insa nu este nici o valoare suficient de mare incat sa creeze un real disconfort acustic.

Dimensiunile unitatii interne sunt de 75 cm lungime, 28.5 cm laitme si 20 cm inaltime, avand o greutate de 8 kg. In acelasi timp, unitatea externa masoara 73 cm lungime, 54.5 cm latime si 25.5 cm inaltime, avand o greutate de 25 de kg.

Concluzii si Pareri de la clienti

Aparatul VORTEX A1218FJMRW este un model foarte convenabil care ofera o gama variata de functii de moderne si tehnologii avansate, toate acestea la un pret modest. Clientii, la randul lor, sunt foarte incantati de alegerea facuta si declara ca din punctul lor de vedere a fost cea mai buna alternativa. Sustin ca atat pe modul incalzire, cat si pe modul racire, aparatul isi face treaba excelent, este economic si ce li s-a parut cel mai interesant, este ca poate programa de oriunde aparatul direct de pe telefonul mobil. In plus, sunt de parere ca raportul calitate/pret este excelent si il recomanda cu toata increderea.

 

Recenzii pe scurt: VORTEX A1218FJMRW

9.8

Calitate

9.8/10

Fiabilitate

9.9/10

Design

9.7/10

Pret

9.8/10

Puncte forte

 • Raport calitate/pret excelent
 • Functii moderne
 • Tehnologie Wi-fi
 • Sistem de filtrare performant
 • Kit de instalare inclus

Puncte slabe

 • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *