Cele mai noi promotii oferite de marile magazine:

Descopera promotiile de Crazy Seazon doar la eMAG!

VORTEX A1818FA este un alt model de aparat de aer conditionat foarte interesant si convenabil, din punctul meu de vedere, intrucat vine la pachet cu o serie de functii si tehnologii moderne la un pret avantajos. Insa, inainte de toate, te invitam sa urmaresti in continuare acest material pentru a verifica toate specificatiile produsului.

Aparatul de aer conditionat VORTEX A1818FA este prevazut cu o capacitate de modificare a temperaturii de 18000 BTU/h, ceea ce il face potrivit pentru incaperi cu suprafete de aproximativ 25 mp. In mod cert, aceasta valoare poate varia si in functie de inaltimea standard sau de gradul de izolare al incaperii. In plus, poate fi montat atat acasa, cat si la birou, in ambele situatii fiind la fel de eficient.

Totodata, aparatul este incadrat in clasa de eficenta energetica A++ pe modul racire si A+ pe modul incalzire, ambele clase fiind performante, asigurand un consum energetic redus.

Tehnologia pe Inverter joaca un rol important in intreaga activitate a aparatului. Practic, cu ajutorul acesteia, compresorul isi va putea varia in mod automat turatiile, in vederea obtinerii temperaturii dorite cat mai rapid. Ulterior, este necesara mentinerea acesteia cu un consum energetic redus. In plus, pe ciclcuri lungi de utilizare, se vor putea obtine economii cu energia electrica de pana la 40% comparativ cu un sistem de climatizare clasic cu compresor On/Off.

Sistemul de filtrare este unul performant, capabil sa purifice in totalitate aerul, in vederea eliminarii atat particulelor de praf, poluare sau polen, cat si pentru eliminarea virusurilor, bacteriilor si alergenilor.

Fiind prevazut atat cu functie de racire, cat si cu functie de incalzire, aparatul poate fi folosit in orice sezon. In acelasi timp, acesta beneficiaza si de o serie de functii speciale, la fel de utile, precum:

 • Dezumidificare si ventilare – este ideal in vederea eliminarii umiditatii din aer, astfel incat mucegaiul sa nu se poata forma in incaperea respectiva.
 • Auto-restart – presupune posibilitatea reluarii activitatii aparatului in mod automat, dupa o pana de curent, in conformitate cu ultimele setari realizate.
 • Autodiagnosticare – identifica inca din stare incipienta o eventuala problema, afisand pe display un cod specific, dar va si intrerupe activitatea aparatului in mod automat. Ulterior, respectivul cod poate fi gasit in manualul de utilizare. Poate identifica si eventualele scurgeri de refrigerant.
 • Sleep Mode – iti protejeaza somnul pe toata durata noptii si nu permite modificari bruste de temperatura. In plus, sistemul de climatizare va functiona in regim silentios pentru a nu te deranja pe tot parcursul noptii.
 • Turbo – intensifica activitatea aparatului, in vederea obtinerii temperaturii dorite mult mai rapid. Ulterior, va reveni la regimul normal de functionare.
 • Auto-curatare – presupune uscarea vaporizatorului, imediat dupa ce activitatea de racire a luat sfarsit pentru ca bacteriile si mucegaiul sa nu adere pe suprafata sa si sa creeze mirosuri neplacute.
 • iFeel – transforma telecomanda in termostat de camera ce va transmite feedback in mod constant catre unitatea centrala pentru a fi mentinuta o temperatura constanta.
 • Timer – permite programarea activitatii aparatului pe intervale orare in functie de orele care te avantajeaza cel mai bine.
 • Dezghetare inteligenta – se activeaza doar pe modul incalzire si presupune intreruperea activitatii aparatului doar in momentul in care se va forma gheata pe unitatea externa pentru ca aceasta sa poata fi dezghetata in mod natural.

Pe cea mai puternica treapta de putere, aparatul inregistreaza 59 dB. Chiar daca nu poate fi considerat cel mai silentios model, totusi, valoarea nu este una suficient de mare incat sa creeze un real disconfort acustic.

Dimensiunile unitatii interne sunt de 90 x 31 x 22.5 cm (L x A x l) alaturi de o greutate de 12 kg, in timp ce unitatea externa masoara 79.5 x 29 x 52.5 cm (L x A x l) si cantareste 35 de kg.

Concluzii si Pareri de la clienti

VORTEX A1818FA este un aparat de aer conditionat prevazut cu o gama foarte variata de functii, iar partea si mai interesanta este ca vine la pachet cu kit de instalare inclus. Cu alte cuvinte, nu va trebui sa comanzi kit-ul separat si sa cheltuiesti alti bani, ci ai totul inclus in pachet. La randul lor, clientii sunt foarte multumiti de alegerea facuta si declara ca aparatul functioneaza in parametrii optimi. Functiile din dotare sunt suficient de diversificate pentru a acoperi o gama foarte variata de nevoi. In ansamblu, acestia sunt de parere ca raportul calitate/pret este foarte avantajos.

Aparat de aer conditionat VORTEX A1818FA, 18000BTU/h, A++/A+, kit instalare inclus

9.6

Calitate

9.6/10

Fiabilitate

9.8/10

Design

9.5/10

Pret

9.6/10

Puncte forte

 • Raport calitate/pret avantajos
 • Kit de instalare inclus
 • Sistem de filtrare performant
 • Functii moderne
 • Tehnologie Inverter

Puncte slabe

 • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *